Kiitos ilmoittautumisestasi Oppimisympäristökehittäjien ja IT-osaajien yhteisseminaariin 9.-10.5. Jyväskylässä!


Meitä on tulossa koolle suuri joukko ja toivottavasti löydämme yhteisen sävelen kaikille oppimisympäristöjen kehittäjille keväisen ohjelman myötä.

Oman ilmoittautumisesi voit tarkistaa tapahtuman sivulta ammatilliset oppimisympäristöt -wikistä. Sieltä löydät myös oman teemaryhmäsi muistin virkistykseksi.

Onnistunut työseminaari vaatii myös ennakkovalmistautumista!

  1. Avoimen ja aurinkoisen mielen lisäksi pyydämme, että toimitatte tähän wikiin digitaalisen posterin hankkeestanne ennen seminaaria (http://ammatillisetoppimisymparistot.wikispaces.com/HANKKEIDEN+POSTERIT) . Mikäli mahdollista liittäkää sen yhteyteen myös QR-koodi. Posteri voi olla minkä muotoinen tahansa: kuvaa, tekstiä tai video. Pyrkikää kuitenkin kiteyttämään hankkeenne ydin tiiviisti ja kuvatkaa erityisesti pedagogisia tavoitteitanne. Postereihin tutustutaan työseminaarin aikana eri tilanteissa ja ne toimivat pohjatyönä Levin Huiput – syysseminaaria varten.
  2. Tutustukaa samaisessa wikissä vertaisarvioinnin materiaaleihin http://ammatillisetoppimisymparistot.wikispaces.com/Vertaisarviointi . Joko oman hankkeesi arviointi on käynnissä? Muistathan, että hankkeesi tulee itse huolehtia arvioinnin järjestämisestä – koordinaatiohanke tulee mielellään tueksi prosessiin niin halutessanne. Mahdollisia Nappipareja – ja paristoja on kerätty Googlen taulukkoon .
  3. Jos sinulla on käytössäsi mobiililaitteita: älypuhelin tai tabletti, niin otathan sen mukaan seminaariin? QR-rataa varten voit ladata jo etukäteen laitteeseesi QR-koodilukijan (esim. UpCode iTunesista tai QR Droid Android Marketista eli nykyisestä Play-kaupasta).

Lisäksi Sandbox-työpajana ilmoittautuneet voivat jo etukäteen ladata Sandboxin omille laitteilleen osoitteesta
http://salpro.salpaus.fi/sandbox/ .

Lisäksi erityistoive: keskiviikkona järjestettävä QR-koodisuunnistus kaipaa videoita ja kuvia!

Jyväskylän oppimisympäristökehittäjien ja IT-osaajien yhteisseminaarissa järjestetään keskiviikkopäivänä QR-koodisuunnistusta ratkaisukeskeisellä rastiradalla. Seminaarivieraat pääsevät kiertämään pienryhmissä rastirataa, jolla on tarkoitus esitellä myös oppimisympäristöhankkeiden toimintaa/tuotoksia pienten videoiden muodossa.

Onko hankkeessasi tehty lyhkäisiä videoklippejä, joita haluaisit esille Jyväskylässä?

Jos olette hankkeenne puitteissa kuvanneet videoita ja haluaisitte niitä esille Jyväskylässä, olkaa hyvä ja ladatkaa video(t) verkkoon ja lähettäkää videon verkko-osoite Antti Voutilaiselle (antti.voutilainen@oamk.fi) niin pian kuin mahdollista. Videoklippien olisi toivottavaa olla varsin lyhyitä (korkeintaan muutamia minuutteja), sillä rastiradalle on varattu ai- kaa vain tunti ja rasteja tulee olemaan useita. Nyt on oiva tilaisuus nostaa hankkeen tuotoksia tai ihan vain esitellä hankkeen toimintaa muille hanketoimijoille Jyväskylässä. Videot saisivat olla lyhyitä, korkeintaan muutaman minuutin mittaisia.


Tervetuloa Jyväskylään!

Kaikissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Anttiin tai Sannaan

Projektipäällikkö
Sanna Brauer
sanna.brauer@oamk.fi
050-4084686

Tiedottaja
Antti Voutilainen
antti.voutilainen@oamk.fi
050-5944812