9.10.2013 Hankkeiden mallinnos- ja raporttien työstöseminaari Oulussa


Paikka: Oamk/Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Uusikatu 2 90100 OULU
Osallistujat voivat kokoontua aulatilaan, josta liikutaan yhdessä tapahtuman varsinaisiin tiloihin.

Ohjelma


Keskiviikko 9.10.2013

Kokoontumispaikka: Oamk/Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Uusikatu 2 90100 OULU
Osallistujat voivat kokoontua aulatilaan, josta liikutaan yhdessä tapahtuman varsinaisiin tiloihin (Ammatillisen opettajakorkeakoulun neuvotteluhuone R134.). Kyseessä on työseminaari, joten otathan kannettavan koneesi mukaan. Tilassa on langaton verkkoyhteys saatavilla.

Vertaiskehittämisen päivä: Tavoitteena on tukea oman hankkeen toteuttamista tavoitteiden mukaisesti, kehitettyjen käytänteiden mallintamista, vertaiskehittämistä sekä verkostoitumista

Klo 9:30 Tervetulo-kahvi
Klo 10:00 - 10:30 Päivän avaus: Yksilölliset opintopolut, Projektipäällikkö Sirpa Pursiainen, Tredu

Klo 10:30- 11:15 Ammattipeda-sivuston ja Opetushallituksen Hyvät käytännöt -pankin esittely, Projektipäällikkö Sanna Brauer, Oamk/Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Klo 11:15 - 12:00 Tavoite, tuotos ja tulos: mikä muuttui vai muuttuiko mikään?. Projektipäällikkö Sirpa Pursiainen, Tredu
Klo 12:00 - 13:00 Lounas (omakustanteinen)
Klo 13:00 - 15:00 Hankkeet esittelevät tuloksensa joko Hyvät käytännöt-palvelun avulla tai Pecha Kucha-tyyppisellä tiiviillä esityksellä. Keskustelua ja työryhmätyöskentelyä, toisten pedagogisten mallien kommentointi sekä tarkentavat kysymykset.
Klo 15:00 - 16:00 Mallien työstämistä. Aikataulutus vertaiskehittämiselle/vertaisarvioinneille wikiin sekä toteutusprosessin ja palauteraportin laatimisen ohjeistus.
Oman raportin haasteiden ratkominen ja hankkeissa luottujen, omien mallien syöttäminen Hyvät käytännöt -palveluun.

Hankeverkostojen käytössä on illalla klo 18 saakka Ammatillisen opettajakorkeakoulun Neuvotteluhuone R134.

Tilaisuus on maksuton, osallistujat vastaavat itse lounas-, matka- ja majoituskustannuksista.
Ilmoittautumiset


Oppimisympäristöhankkeiden toiminnan ja tuotosten kuvaaminen on haastavaa. Pedagogista mallintamista tuetaan Nappiparisto-hankkeen järjestämissä nappitapahtumissa sekä vertaiskehittämisen prosesseissa.

Osassa loppuraporteista toimintaa ja tuotoksia on kuvattu laajasti ja osassa taas suhteellisen suppeasti. Tilaisuus on suunnattu kaikille ammattikoulutuksen oppimisympäristöjen kehittämisestä kiinnostuneille huolimatta hankkeen toteutusvaiheesta. Kaikki asiasta kiinnostuneet tiedonjakamisen hengessä paikalle. Mielellämme kuulisimme, mitä hankkeista on jäänyt elämään ja onko kenties syntynyt uusia ideoita, joihin etsitte kumppania.

Ohjeita mallinnukseen:

ohjeita mallintamiseen 300113.pdf
ohjeita mallintamiseen 300113.pdf
ohjeita mallintamiseen 300113.pdf

Mallinnukseen_ohjeita.pdf
Mallinnukseen_ohjeita.pdf
Mallinnukseen_ohjeita.pdf